gototopgototop

Човечки ресурси

Во однос на својата визија, цели и стандарди за квалитет, ТИМ СОРС ДОО постојано бара  кандидати за работа, кои се подготвени за подобрување на  стандардите на компанијата, како и за свој личен успех во кариерата.

Со цел да ги оствари корпоративните цели што ги има, ТИМ СОРС ДОО  им дава целосна поддршка на потенцијалните ново вработени.

Од кандидатите бараме :

  • Свест за корпоративен идентитет;
  • Висока  мотивираност и тимска работа;
  • Креативност и усмереност  кон  успех;
  • Фокусираност  кон решавање на проблемите;
  • Одговорност;
  • Стремеж кон унапредување  на сопствените можности  и целокупниот бизнис;
  • Да ја искористат одлична можност за работа;

Ако мислите дека ги исполнувате горенавдените карактеристики, Ве молиме испратете го Вашето CV на  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите